Ayşe Uslu

In 2009 heb ik mijn studie tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen afgerond. Ik heb een grote passie voor het creëren en/of herstellen van mooie monden en de totale rehabilitatie van het gebit. Mijn streven is een mooi resultaat, maar verkregen op een menselijke, geruststellende en pijnloze manier. Vakkundig, betrokken, betrouwbaar en adequaat; dat is waar ik voor sta.

In 2012-2013 heb ik de Masterclass Endodontologie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) afgerond. Zowel op interne- als externe verwijzingen, behandel ik m.b.v. de microscoop gecompliceerde wortelkanaalproblemen.

In 2015-2016 heb ik de opleiding Dental Smile Design/ Restauratieve Tandheelkunde gedaan. In de restauratieve tandheelkunde wordt gebruik gemaakt van alle disciplines uit tandheelkunde, om op een voorspelbare en duurzame manier de totale rehabilitatie van een gebit te realiseren.

In 2016-2017 heb ik de Masterclass Implantologie aan de ACTA gevolgd. Binnen mijn werkzaamheden heb ik affiniteit met het behandelen van angstige patiënten en kinderen. Er wordt veel aandacht besteed om vertrouwen op te bouwen en angst te reduceren. Persoonlijke aandacht maakt alles mooi.

Omdat kwaliteit en innovatie mijn kernwaarden zijn, volg ik regelmatig nascholing om mijn kennis en vaardigheden op een hoog niveau te houden.

Ik ben lid van KNMT, KRT, NVT, NVOI, NVvE, NVvT, TP en een tandartsenstudiegroep.

Ayşe is KRT + BIG geregistreerd onder nummer: 49911557802.

‘Wat mij binnen mijn vak het meest inspireert, is mensen een mooie glimlach te geven. Dit is het mooiste sieraad dat je kan dragen en je hebt het altijd bij je!’