De Lieve Tandarts

Tandartspraktijk Liefde en Passie is aangesloten bij het platform ‘De Lieve Tandarts’.

In onderstaande video komt u meer te weten over het initiatief van De Lieve Tandarts

 

Wij vinden het belangrijk dat mondzorg voor iedereen toegankelijk is. Veel mensen zijn in meer of mindere mate angstig voor een tandartsbezoek. In de meeste gevallen komt dit doordat zij in het verleden een vervelende ervaring hebben gehad bij de tandarts.

Wij doen elke dag onze uiterste best om patiënten op hun gemak te stellen. Of zij nu komen voor een controle of voor een wortelkanaalbehandeling, wij zijn er van overtuigd dat door de juiste communicatie en door het geven van aandacht, wij de angst bij deze mensen grotendeels kunnen wegnemen.

Sommige mensen zijn door hun tandartsangst soms al jaren niet op bezoek geweest bij een tandarts. Soms wel 5 of 10 jaar of nog langer. Via het platform ‘De Lieve Tandarts’ kunnen mensen op zoek naar een lieve tandarts die wat meer empathie heeft voor mensen met tandartsenangst.

Een mooie initiatief waar wij graag onderdeel van zijn!

Bent u zelf angstig voor de tandarts en ziet u erg tegen een afspraak bij de tandarts op? Neem gerust contact met ons op. U kunt zich op deze website aanmelden als nieuwe patient.

Toch liever eerst een kennismakingsgesprek? Ook dat is bij ons mogelijk.

Een gezond en stralend gebit verdient iedereen!

Meer informatie over het platform ‘De Lieve Tandarts’? Bekijk de website: www.delievetandarts.nl