Nieuws

Mei 2021

TANDARTSPRAKTIJK LIEFDE EN PASSIE TE ZIEN OP RTL-7!!!

 

Op zondag 31 mei waren wij om 12.00 uur te zien op het televisieprogramma ‘OP DE ZAAK’ op RTL-7.

Wij vonden het ontzettend leuk om deel te nemen aan dit programma en zijn erg trots dat wij met ons team te zien waren op televisie!

 

 

Februari 2021

INTERVIEW TANDARTSPRAKTIJK LIEFDE EN PASSIE

MET DE KAMER VAN KOOPHANDEL

De kamer van koophandel bestaat dit jaar 100 jaar. Ter ere hiervan interviewen ze elke maand ondernemers met een bijzonder verhaal. Het thema voor deze maand is ‘Valentijnsdag’!

Op 14 februari vieren we wereldwijd de dag van de liefde: Valentijnsdag. Liefde is overal, zo ook in bedrijfsnamen. 5 ondernemers vertellen over hun liefdevolle bedrijfsnaam . Hoe kwamen de eigenaren van Geef iets liefs, Kinderdagverblijf Varkentje Lief, Tandartspraktijk Liefde en Passie, Hartje Mezelf en Taarten van Zoete Liefde aan hun naam?

Ondanks dat ze alle 5 in een ander vakgebied actief zijn, hebben ze 1 ding gemeen: hun bedrijfsnaam staat in het teken van liefde. Lees hier het verhaal achter de bedrijfsnamen.

https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/bedrijf-starten/5-ondernemers-met-een-bedrijfsnaam-vol-liefde/

Ayşe Uslu en Marijke Salomons

December 2020

Mondzorgpraktijken blijven ook na het afkondigen van de ‘harde lockdown’ volledig toegerust om elke vorm van zorg te verlenen aan patiënten die naar alle waarschijnlijkheid niet besmet zijn met het coronavirus COVID-19. Maar er zijn wel zaken waar je rekening mee moet houden. Zie ook de website: https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/tandarts-blijft-open-tijdens-harde-lockdown/

 

Maart 2020

In het nieuws: Het Coronavirus

Foto van Coronavirus: heb je een afspraak bij de tandarts?

In hoeverre is dit belangrijk voor een bezoek aan de tandarts?

 

Meer informatie op de website van allesoverhetgebit.nl:

https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/coronavirus-heb-je-een-afspraak-bij-de-tandarts/

Oktober 2019

Voorheen ontving u de nota van Famed. Famed is 1 oktober 2019 overgenomen door Infomedics. U ontvangt vanaf nu de nota digitaal van Infomedics. Liever de nota per post? Geef het aan ons door.

April 2019

6 april 2019 hebben wij een geslaagde open huis gehad! Bezoekers konden een kijkje nemen achter de schermen bij de tandarts!